Werkzaamheden
In de installatie techniek kunt u JeDi Techniek voor u de volgende werkzaamheden laten verrichten:

CV installatie
JeDi Techniek verkoopt en plaatst de diverse merken cv-ketels, o.a. Nefit , Remeha, Vaillant en Intergas.
Voor een complete cv installatie kunt u ook bij ons terecht met de diverse radiatormerken. Onderhoud aan de diverse merken is mogelijk.

Loodgieterwerk
Het vervangen van sanitair en het aanpassen van leidingwerk voor keukens, badkamers en verbouwingen behoort tot het werk van JeDi Techniek.

Luchtbehandeling
Voor het onderhoud en reparaties aan de diverse soorten luchtbehandelingapparatuur industrieel en huishoudelijk kunt u JeDi Techniek inschakelen. Nieuwe luchtbehandelingapparatuur nodig, neem dan contact op met ons voor de diverse mogelijkheden.

Elektrawerk
Voor elektrawerkzaamheden zoals het aanpassen en het uitbereiden van de huisinstallatie kunt u terecht bij JeDi Techniek.

Zonne-energie
JeDi Techniek verkoopt en installeert zonneboiler systemen van het merk HRsolar. Dit systeem is een druksysteem, dit wil zeggen dat het systeem altijd gevuld blijft met water/glycol mengsel. Dit heeft als voordeel dat het veel plaatsingmogelijkheden biedt, doordat de boiler niet verplicht lager als de zonnecollector moet worden geplaatst.
Wij kunnen dit systeem voor de diverse maten van boilers (met een of meerdere collectors) leveren vanaf een 100 liter boiler. Vanaf 10 september 2008 is de overheidssubsidie voor zonneboiler systemen weer van kracht en zal duren tot eind 2011.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.