Wat is een Gaswasdroger?
 

Besparingen op de energienota!

Het verschil in energieverbruik per wasdroger is groot. Gemiddeld zit deze op zo'n 20% van de totale energierekening per jaar! Een gaswasdroger kan dus een flinke besparing opleveren en is minder milieubelastend.

Een wasdroger met energielabel A is misschien wel de bekendste oplossing maar niet het meest milieuvriendelijk. Elektriciteit is geen natuurlijke energiebron en wordt geproduceerd door verbranding waardoor CO2 wordt uitgestoten. Gas is de zuiverste energiebron die direct uit de natuur komt en daarom ook het meest milieuvriendelijk.Gaswasdroger
Pirouwet NL86a Gaswasdroger De 86aNL is een echte topper op het gebied van wasdrogers. Zo is deze gasdroger uitgerust met een ActiveAir technologie. Dit houdt in dat de gasdroger gebruik maakt van de beschikbare warmte, waardoor er geen verwarmingselement nodig is. Op die manier verbruikt de droger minder dan 2 kW per uur. En dat is veel minder dan conventionele drogers. Tot slot is deze droger uitgerust met een veiligheid technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat deze droger de helft minder dan klassieke wasdrogers verbruikt. Kortom: dubbel zo zuinig.

 
Laatste update: januari 2012