Bekijk onze projecten!
Klik hier om verder te gaan.
 
Zonne-energie voor elektra...
JeDi Techniek verkoopt en installeert zonne-paneel systemen van diverse merken.
Wij kunnen deze systemen in diversen aantallen panelen leveren. Vanaf 1 zonne-paneel tot meer dan 200 is voor ons geen enkel probleem.
Het zonnepaneel plaatsen wij inclusief de omvormer en indien gewenst inclusief aanpassing meterkast. Met andere woorden u hoeft er zelf niets meer aan te doen en kunt genieten van groene energie!

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
 
Zonne-energie gebruiken om water te verwarmen...
JeDi Techniek verkoopt en installeert zonneboiler systemen van het merk HRsolar.
Dit systeem is een druksysteem, dit wil zeggen dat het systeem altijd gevuld blijft met water/glycol mengsel.
Dit heeft als voordeel dat het veel plaatsingmogelijkheden biedt, doordat de boiler niet verplicht lager als de zonnecollector moet worden geplaatst.
Wij kunnen dit systeem voor de diverse maten van boilers (met een of meerdere collectors) leveren vanaf een 100 liter boiler.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
 
Wat doet een zonneboiler?
Een zonneboiler maakt gebruik van zonne-energie om uw tapwater op te warmen. Zo hoeft de gasketel minder/geen aardgas te verbranden om het tapwater tot de gewenste temperatuur te verwarmen. Met een zonneboiler kunt u daarom het milieu en uw portemonnee ontlasten

Een schematisch overzicht van hoe een zonne-energie-installatie er uit ziet.

  1. Een of meerdere zonnecollectoren vangen zonne-enrgie op en zetten dit om in warmte. Deze warmte wordt vervolgens door een vloeistof opgenomen en getransporteerd.
  2. In het voorraadvat bevindt zicht koud tapwater. Dit koude water wordt door de vloeistof vanuit de collector opgewarmd. Wanneer iemand bijvoorbeeld een douche neemt, zal opgewarmd tapwater vanuit het voorraadvat door de gasketel stromen. De gasketel zal het water bijwarmen mocht dit nodig zijn.
  3. De pompset zorgt voor het rondpompen van de collectorvloeistof en houdt de verschillende temperaturen in de gaten. Van de regeling die op de pompset zit gemonteerd zijn de verschillende temperaturen af te lezen.

    TIP Laat de zonneboiler ook aan sluiten aan uw wasmachine en vaatwasser. Zo vangen de zonne-collectoren ook energie op die u kunt gebruiken voor het wassen van uw kleren en servies. Vraag aan uw installateur voor deze mogelijkheden.